_67B1820
Category: Artists

Boeker: Marvin Leter

Jhilani Wijsman is een singer/songwriter uit Den Haag die, ondanks zijn bescheidenheid, de prachtigste nummers schrijft en zelf prachtig begeleidt met behulp van zijn gitaar. Zijn, grotendeels, akoestische nummers zijn te herkennen aan de oprechte emoties, samen met de kracht maar ook kwetsbaarheid in zijn stem.

Het talent van deze singer/songwriter is ook opgevallen door het label RedBullet, waar hij onlangs heeft getekend. Tevens heeft Jhilani Wijsman ook een goede indruk achtergelaten bij Giels Talentenjacht.

Met zijn eerste single, Een Drankje Voor Jou, heeft Jhilani aangetoond dat hij een talent is waar Nederland rekening mee moet houden. Jhilani Wijsman deelt zijn liefde voor muziek, waardoor de luisteraar niets anders kan dan intens meegenieten.

Vraag Jhilani nu voor een optreden!
Presskit Jhilani

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *