KANS is een jong en hedendaags agentschap dat gericht is op bookingen en het begeleiden van jonge talentvolle artiesten. Dit agentschap richt zich vooral op artiesten uit de genres HipHop, Soul en R&B. Tevens ligt de focus ook op DJ’s die met behulp van externen hun carrière willen voortbouwen.
Het agentschap is in 2017 opgericht door Marvin Leter. Door zijn ervaringen als uitvoerend artiest, heeft hij een duidelijke visie en knowhow opgebouwd hoe een artiest zich moet manifesteren. Met zijn netwerk kan hij voor de bookingen van een artiest een meerwaarde zijn. Hij wordt vergezeld door Jermaine Renfrum. Laatstgenoemde is een onbekende naam in de muziekwereld, maar heeft ervaring op commercieel vlak en zal als ”stille motor” meehelpen om KANS op de map te zetten als een betrouwbare agentschap.
Met de Nederlandse Singer/Songwriter, Jhilani Wijsman, heeft hij zijn eerste samenwerking. Deze samenwerking is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en respect voor elkaars kernkwaliteiten. De fundamenten die belangrijk zijn voor een samenwerking met KANS.